Název kategorie: Pomazánky

Krémová, lososová pomazánka

Porce pro 1 osobu Ingredience: 85 g netučného taveného sýra (do 20 % t.v.s.) 1 lžička worchesterové omáčky 2 lžičky čerstvé citrónové šťávy Čerstvý kopr nebo petržele 60 g lososa (uzeného, konzervovaného nebo čerstvě uvařeného) 100 g celozrnná bageta Postup: … Celý příspěvek

Celý článek »

Pomazánka s cuketou ze Smackera

Porce pro 4 osoby Ingredience: Smacker klasický steak s hovězím aroma 100 g 1 cuketa 2 -3 stroužky česneku 1-2 pálivé papričky (dle chuti) 2 lžíce strouhaného parmazánu 5g oleje 1 lžíce zakysané smetany light 4 celozrnné toasty Postup: Na … Celý příspěvek

Celý článek »

Sýrovo-bramborová pomazánka s vejcem

Porce pro 1 osobu Ingredience: 30g eidamu 30 % t.v.s. 70g brambor ½ vejce 30g bílého jogurtu 60g měkkého, nízkotučného tvarohu 20g rajčat 50g celozrnné večky Čerstvá petrželka Sůl, pepř Postup: Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme je a nastrouháme. Smícháme … Celý příspěvek

Celý článek »

Pomazánka z uzené makrely a čerstvé mrkve

Porce pro 1 osobu Ingredience: 30g uzené makrely 50g mrkve 15g naťové cibulky 50g měkkého, nízkotučného tvarohu 60g tmavé, celozrnné housky Čerstvá petrželka Sůl, pepř Postup: Rybu očistíme od kůže a vykostíme. Nadrobno ji vidličkou rozmělníme, smícháme s tvarohem, pažitkou, … Celý příspěvek

Celý článek »

Sýrovo-mrkvová pomazánka se sekaným vejcem

Porce pro 1 osobu Ingredience: 30g eidamu 30 % t.v.s. 100g mrkve ½ vejce 50g bílého jogurtu 100g ledového salátu 60g tmavého toastového chleba Citrónová šťáva Sůl, pepř Postup: Najemno nastrouháme sýr, mrkev. Zakápneme citronem, osolíme, opepříme, přidáme jogurt a … Celý příspěvek

Celý článek »

Česneková pomazánka z cizrny se sezamem

Porce pro 1 osobu Ingredience: 10g česneku 50g cizrny v konzervě 4g olivového oleje 5g sezamového semínka 50g celozrnné večky Citrónová šťáva Čerstvá petrželka, hladkolistá Zeleninový vývar Sůl, pepř Postup: Cizrnu rozmichujeme nebo vidličkou rozmělníme, přidáme prolisovaný česnek, sezamové semínko, … Celý příspěvek

Celý článek »